Elektriteater lahkub Uue Teatri majast

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Elektriteatri meeskonna liikmed Elo Vilks ja Andres Kauts panevad tuleva aasta mais Tartu Uue Teatri majas aadressil Lai 37 ukse enda järel kinni ja lähevad oma teed.
Tartu Elektriteatri meeskonna liikmed Elo Vilks ja Andres Kauts panevad tuleva aasta mais Tartu Uue Teatri majas aadressil Lai 37 ukse enda järel kinni ja lähevad oma teed. Foto: Kristjan Teedema

Kui Tartu Elektriteater kolis enam kui neli aastat tagasi Laiale tänavale Tartu Uue Teatriga samasse majja üürnikuks, olid mõlemad asutused veel noored ega teadnud, mida tulevik toob. Neil oli aga unistus, et kord tuleb aeg, kus iga päev näidatakse hommikust õhtuni filme või tehakse teatrit. Nüüd on see aeg käes ja kino lähebki tuleva aasta kevadel oma teed.

Praegu töötab Laial tänaval kahel päeval nädalas kino ja viiel päeval teater. Mõlema asutuse vajadused on aga tublisti suuremad. Elektriteatri visionäär Andres Kauts kinnitas, et tülli ei mindud, väljakolimine oli sõbralik kokkulepe ja pikemat aega ette teada. Seda, et nad igavesti kokku jäävad, ei ole kumbki arvanudki.

Juurdeehitis ei aita

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles