Annelinna lapsed rajavad helkuriaia

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõvi Leo, kes on varem aidanud Pärnu lastel helkuripuud ehtida, tuleb esmaspäeval appi Annelinna lastele, et täita seal helkuritega üks aed.
Lõvi Leo, kes on varem aidanud Pärnu lastel helkuripuud ehtida, tuleb esmaspäeval appi Annelinna lastele, et täita seal helkuritega üks aed. Foto: Mailiis Ollino

Üle Eesti on üha populaarsemaks muutumas helkuripuud, mille külge saab riputada oma üleliigseid helkureid, et pimeduses helkurita ringi liikuvad jalakäijad neid sealt võtta võiksid. Annelinna lasteaiad ja koolid ehivad esmaspäeval samal põhimõttel helkuriaia Descartes´i kooli ja Annelinna lasteaedade vahele jääva kõnnitee ääres.

Annelinna lasteaedade Poku, Krõll ja Pääsupesa ning Descartes'i ja Hansa koolide esindused avavad helkuriaia esmaspäeval kell 11. Kõigi kolme lasteaia ja kahe kooli lapsed kinnitavad igaüks aia külge ühe helkuri. Helkuriaia sildilt langetab eesriide Lõvi Leo, kes vestleb lastega ka helkuri vajalikkusest.

Tartu Descartes'i kooli klassiõpetaja Kaja Kivisikk kutsus kõiki üles oma üleliigseid helkureid jagama. «Meist paljudel on kodus helkurid, mis on meile kingitud ning seisavad kasutult lauasahtlis. Samas on neid, kel helkurit üldse pole,» sõnas ta.

Helkurid riputatakse mängu- ja liikumisaiale Annelinna koolide ja lasteaedade vahelisel alal Descartes`i kooli juurde viiva kõnnitee poolsele küljele. Helkuriaed on mõeldud kogukonnale ehk kõigile annelinlastele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles