Tasulisest alast leiab tasuta parkimiskohti

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gildi tänaval linnapolikliinikust veidi edasi on neli parkimiskohta, kuhu tohib auto jätta tunniks ajaks ning parkimisaega seal juurde osta ei saa. A-piirkonda jääval Gildi tänaval on ülejäänud parkimiskohtadel lubatud tasuta parkida 15 minutit, sealt edasi maksab tund parkimist kaks eurot.
Gildi tänaval linnapolikliinikust veidi edasi on neli parkimiskohta, kuhu tohib auto jätta tunniks ajaks ning parkimisaega seal juurde osta ei saa. A-piirkonda jääval Gildi tänaval on ülejäänud parkimiskohtadel lubatud tasuta parkida 15 minutit, sealt edasi maksab tund parkimist kaks eurot. Foto: Sille Annuk

Tartu linnas 1. juunist muutunud tasulise parkimise alasse on vaikselt siginenud parkimiskohti, kus raha eest autot parkida ei tohi, küll aga võib sinna ajapiiranguga jätta auto kiireteks käikudeks.

Nii näiteks peavad autojuhid olema tähelepanelikud Gildi tänaval, kus linnapolikliinikust jõe poole on neli parkimiskohta, mis mõeldud tunniajaliseks tasuta parkimiseks. Seal ei päästa trahvist ka A-piirkonna parkimiskaart või ostetud parkimispilet, kui auto armatuurlaual pole tähistatud parkimise algusaega ja sõiduk jääb sinna seisma kauemaks kui tunniks.

Linna liikluskorraldusteenistuse juhataja Martin Nelis rääkis, et initsiatiiv Gildi tänava ajapiiranguga tasuta kohtade loomiseks tuli linnapolikliinikult, et sealsed patsiendid saaksid arsti juurde parkimismureta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles