Mänguasjamuuseumisse saabub kastide kaupa Legosid

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna poiss, seitsmeaastane Hugo Bergson on Lego-pisikuga nakatanud ka oma väikevenna, peagi kolmeaastaseks saava Henry. Ema Nelly Drelli abiga loodud Lego-puul saavad poisid tülitsemiseta koos mängida.
Tallinna poiss, seitsmeaastane Hugo Bergson on Lego-pisikuga nakatanud ka oma väikevenna, peagi kolmeaastaseks saava Henry. Ema Nelly Drelli abiga loodud Lego-puul saavad poisid tülitsemiseta koos mängida. Foto: Erakogu

Seitsmeaastase Tallinna poisi Hugo Bergsoni tuba on praegu tavatult tühi, sest kõik tema Legod koos suure Lego-puuga kolisid mõneks ajaks Tartu mänguasjamuuseumisse.

See on üks suur puu, mis kasvab väikesel saarel keset merd. Merel seilavad uhked Lego-laevad, saarel on lõbustuspark, sõidab ringi puldiga juhitav rong, ei puudu ka poed, autotee, politseijaoskond ja nelja korruse vahel sõitvad liftid.

Hugo on Lego klotsidega mänginud juba sellest ajast peale, kui ta oli aastane. Algul suurte klotsidega, siis tulid tasapisi väiksemad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles