Tartu jagas õpetajatele stipendiumeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks stipendiumi saajatest, Miina Härma gümnaasiumi keemia- ja füüsikaõpetaja  Erkki Tempel.
Üks stipendiumi saajatest, Miina Härma gümnaasiumi keemia- ja füüsikaõpetaja Erkki Tempel. Foto: Margus Ansu

21 Tartu kooliõpetajat said tänavu linnalt stipendiumi, mis on mõeldud enesetäiendamiseks ja silmaringi avardamiseks.

«Tahame selle stipendiumiga õpetajatööd väärtustada ning pakkuda õpetajaile avaramaid võimalusi end erialaselt täiendada ja osaleda konverentsidel-koolitustel ka välismaal,» ütles abilinnapea Tiia Teppan.

Stipendiumit said taotleda kõik õpetajad, 30 sooviavaldusi laekus 30. Komisjon vaatas taotlejate enesetäiendamise soovid üle ja otsustas määrata stipendiumid vahemikus 200-700 eurot 21 õpetajale. Stipendiumit sooviti kasutada täiendkoolitusteks nii Eestis kui välismaal ning erinevatel rahvusvahelistel erialastel konverentsidel osalemiseks.

Tänavu maksti linna õpetajatele stipendiumiteks kokku 9940 eurot, mis on ligi 5000 euro võrra rohkem kui varasematel aastatel.

Enesetäiendamiseks mõeldud stipendiumeid jagab Tartu linn õpetajatele teist aastat. Varem said õpetajad stipendiumi taotleda Tartu kultuurkapitalilt.

Vaata sptipendiumi saanud õpetajate nimekirja SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles