Tartu konverentsikorraldajad vahetavad kogemusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu konverentsibüroo korraldab homme Spark Demos konverentsikorraldajate seminari.

«Seminaril arutame konverentsimaastikul toimuvat ning jagame omavahel parimaid praktikaid. Seekord näiteks tutvustatakse muude teemade seas ka keskkonnasõbraliku konverentsi korraldamise võimalusi,» ütles Tartu konverentsibüroo tegevjuht Kaia Lehtsaar.

Konverentsikorraldajatele tutvustatakse uusi ja põnevaid kohti, kus oma üritusi läbi viia. «Seekordne seminari toimumiskoht pakub omanäolist ja informatiivset ruumilahendust ning koostöös teiste Sparki majas tegutsevate ettevõtetega ka mitmekülgseid võimalusi töö- ning õpitubadeks,» lisas Lehtsaar

Selleks, et Tartusse jõuaks iga aastaga üha enam rahvusvahelisi konverentse, on koostöös Eesti konverentsibürooga ellu kutsutud konverentsisaadiku programm.

«Tartu konverentsisaadik on oma eriala tippspetsialist, kes osaleb regulaarselt oma valdkonna rahvusvahelistel seminaridel ja konverentsidel ning soovib tuua oma valdkonna konverentsi Tartusse,» selgitas Tartu konverentsibüroo tegevjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles