Staažikas tantsukool saab päris oma kodu

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu tantsivad Errori tantsukooli lapsed Anne noortekeskuse ruumides, peagi saab kool aga oma ruumid. Pildil viieaastane tantsulaps Hanna Kendra Kaasik esmaspäevaõhtuses trennis.
Praegu tantsivad Errori tantsukooli lapsed Anne noortekeskuse ruumides, peagi saab kool aga oma ruumid. Pildil viieaastane tantsulaps Hanna Kendra Kaasik esmaspäevaõhtuses trennis. Foto: Sille Annuk

Anne noortekeskuses Uuel tänaval viisteist aastat tegutsenud tan­­tsukool Error on õpilasi pidevalt juurde saanud. Kuna noortekeskuse ruumid on kitsaks jäänud, on kool mõelnud päris oma kodule mitu aastat. Tänavu otsustati viimaks riskida ning lasta ehitada nüüdisaegsed tantsusaalid.

Errori tantsukooli juhataja Merli Lauri sõnul on koolil praegu tantsijaid paarisaja ringis, neist neljandik poisid. «Nüüd on hetk, kus meil on päriselt kakssada last ja võimalik edasi liikuda,» ütles Laur.

Noortekeskuse ruumides tullakse tema sõnul küll toime, aga kooli vajadused üha kasvavad. Tantsijad vajavad rohkem aega kavade harjutamiseks ja individuaaltundideks. Kuna noortekeskuses on teisigi asutusi, kes saale kasutavad, on võimalused piiratud. «Oma kodu tunne on ka oluline,» sõnas Laur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles