Politsei leidis 16-aastase Hanna Maria üles

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16-aastane Hanna Maria.
16-aastane Hanna Maria. Foto: PPA

Politsei palus eile abi 28. oktoobril kadunuks jäänud 16-aastase Hanna Maria leidmisel. Täna pärastlõunal leiti tüdruk üles ja temaga on kõik korras, teatas Lõuna prefektuur.

Hanna Mariat nähti viimati 28. oktoobri õhtul, mil ta pidi kella 17.30 bussiga Tartust Rõngu vanaema juurde sõitma. Rõngu tütarlaps aga ei jõudnud ning alates sellest õhtust oli neiu mobiiltelefon välja lülitatud.

Alaealise tüdruku vanemad kontrollisid ise võimalikke aadresse, kus tütarlaps võiks peatuda, kuid tulutult. Sestap pöördusid nad palvega politsei poole, et selgitada välja tütre asukoht.

Tartu politseijaoskonna noorsoopolitseinik Maarja Viktoria Noorkõiv selgitas, et politsei kontrollis eile õhtul veel mitut kohta, kus tüdruk võiks viibida, ning suheldi veel kord tema sõprade ja tuttavatega, kuid tüdrukut leida ei õnnestunud.

Täna lõuna paiku sõitis politseipatrull taas laekunud vihje peale kontrollima Tartu linnas üht võimalikku peatumiskohta, kust Hanna Maria lõpuks ka leiti. Politsei võttis tütarlapse jaoskonda kaasa ja ta anti üle vanematele.

«Politsei tänab kõiki, kes jagasid aktiivselt vihjeid ning olid abiks Hanna Maria asukoha tuvastamisel,» märkis Lõuna prefektuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles