Sügiskaamos ajas jooma ja vägivallatsema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rusikas. Pilt on illustratiivne.
Rusikas. Pilt on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula

Läinud nädalavahetus möödus Lõuna-Eestis (kodu)vägivalla tähe all: politsei annab teada koguni kuuest peksujuhtumist, rusikatele anti voli nii noorukite, elukaaslaste kui emade-isade peal.
 

Nädalavahetuse peksukronoloogia

28. oktoober

Kella seitsme paiku õhtul teatati politseile, et Jõgeval Aia tänaval tungisid kaks alkoholijoobes meest kallale 14-aastasele poisile.

Sündmuskohale saabunud politsei toimetas 24- ja 21-aastase mehe esmalt arestimajja kainenema. Kannatanu pöördus esmaabi saamiseks traumapunkti.

Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitatakse.

Samal õhtul sai politsei väljakutse Rannu valda Kaarlijärve külla, kus 37-aastane joobes mees oli ühise joomingu käigus kallale tunginud oma 35-aastasele naisele. Politsei toimetas agressiivse mehe arestimajja kainenema.

29. oktoober

Kella poole üheteistkümne paiku õhtul teatati politseile, et Haaslava vallas Igevere külas tungis 22-aastane mees ühise alkoholitarvitamise käigus kallale oma 43-aastasele isale.

Sündmuskohale saabunud politsei toimetas alkoholijoobes noormehe esmalt arestimajja kainenema. Tüli käigus kannatada saanud 43-aastane mees viidi tervisekontrolliks Tartu ülikooli kliinikumi. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitatakse.

30. oktoober

Tartus Jaama tänava korteris tungis alkoholi tarvitanud 42-aastane mees tüli käigus kallale oma 70-aastasele emale. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas ta kainenema. Eakas naine esmaabi ei vajanud.

Tartus Kastani tänaval tungis 52-aastane mees ühise alkoholitarvitamise käigus kallale 47-aastasele elukaaslasele. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas ta kainenema. Meedikud viisid kannatanu tervisekontrolliks Tartu ülikooli kliinikumi.

Kella kahe paiku öösel teatati politseile, et Tartus Kalda teel asuvas pubis tekkis külastajate vahel sõnelus, mille käigus 19-aastane alkoholi tarvitanud mees ründas 20-aastast naist ja tema kaaslast.

Politsei pidas 19-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis ta arestimajja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles