Tartu jalgpalli suurkuju tahab vutikarussellist puhata

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Tiirik mängu järel fännidele aplodeerimas. «Tänu teile olengi ma nii kaua vastu pidanud,» ütles ta oma tänukõnes.
Kristjan Tiirik mängu järel fännidele aplodeerimas. «Tänu teile olengi ma nii kaua vastu pidanud,» ütles ta oma tänukõnes. Foto: Margus Ansu

Laupäeva õhtul jõudis lõpule üks ajajärk Tartu jalgpallis, kui viimast korda jooksis kodupubliku ees väljakule JK Tammeka ikoon Kristjan Tiirik. Augusti lõpus 34-aastaseks saanud ründaja pole kordagi kuulunud Eesti rahvuskoondisesse, kuid kodulinna jalgpalli on ta aastatega jätnud tõeliselt sügavad jäljed.

«See mees on legend,» nentis Kristjan Tiiriku kunagine meeskonnakaaslane, nüüd Tammekas noortetreenerina tegutsev Eduard Škunov. Lisaks sellele, et Tiirik on meisterlik jalgpallur, rõhutas Škunov, et Tirka (nagu teda jalgpalliringkondades kutsutakse – toim) on ka suurepärane inimene.

Raske töö viljad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles