Paari aasta pärast valmib Elvas ujulaga spordihoone

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kõik plaanid vett peavad, algab Elvas järgmisel aastal Tartu maanteel asuva koolimaja taga ujulaga spordihoone ehitamine. Spordihoone tuleb kompleksi põhjapoolsesse külge (eskiisil vasakul), suurte akendega ujula jääb lõunasse.
Kui kõik plaanid vett peavad, algab Elvas järgmisel aastal Tartu maanteel asuva koolimaja taga ujulaga spordihoone ehitamine. Spordihoone tuleb kompleksi põhjapoolsesse külge (eskiisil vasakul), suurte akendega ujula jääb lõunasse. Foto: Projekteerimisettevõte Sirkel & Mall OÜ

Praegu veel ehitajate päralt Elva kultuurikeskuses peetakse esimene pidu järgmise aasta alguses ja ka sealsetel sportlikel inimestel on põhjust rõõmustada, sest Elva linnavõimud kavandavad ujulaga spordihoone ehitamist.

«See on väga oodatud hoone,» kinnitas männilinna spordiklubisid koondava Elva spordiliidu juht Marek Pihlak. «Ei saagi öelda, kas tähtsam on spordihoone või ujula – tähtis on see maja tervikuna. Nii saame endale korraliku treenimis- ja ujumiskoha.»

Suurte akendega ujulasse tuleb viierealine bassein, mis on 25 meetrit pikk ja 12,5 meetrit lai. Lisaks on ujulas 8 x 5 meetri suurune lastebassein ja mullivann.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles