Haridusfestival pakub veel kahel päeval tihedat programmi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel nädalal vältaval Tartu haridusfestivalil toimub poolsada õpituba, vestlusringi, koolitust ja kontserti, millest oodatakse osa saama kõiki haridushuvilisi.

Täna on festivalil Karlova-Variku-Tamme-Veeriku päev ning üritused leiavad aset selle piirkonna koolides. Variku koolis olid robootika ja animatsiooni töötoad, kell 11 aga algas Dorpati konverentsikeskuses konverents «Keskkonnahariduse väljakutsed muutuvas maailmas». Keskpäeval tuleb Forseliuse kooli õpitoas juttu koolirõõmust ning kodu ja kooli koostööst. Kohal on raamatu «Rõõmuga kooli» autorid. Täiskasvanute gümnaasiumis räägitakse kell 17 sellest, kuidas jätkata poolelijäänud haridusteed.

Neljapäeval jätkub festival kesklinna koolides. Kesklinna koolis haridusosakonna õpitoas räägitakse keskpäeval sellest, kuidas toimub vastuvõtt Tartu lasteaedadesse, põhikoolidesse ja gümnaasiumidesse. Kell 15 algab Mart Reiniku koolis õpituba, kuidas käituda emotsionaalsete ja käitumisraskustega lastega, ning kell 16 oodatakse lapsevanemaid, lapsi ja lasteaednikke lasteklubi Väike Päike korraldatud õpituppa. Kell 15 etendab Tartu Kroonuaia kooli priitahtlik näitemänguselts näidendi «Havi käsul».

Mitu koolitust ja töötuba on neljapäeval ka Kroonuaia ja Herbert Masingu koolis, Tartu ülikooli haridusuuenduskeskuses ning Miina Härma gümnaasiumis.

Haridusfestivali lõpetab neljapäeva õhtul kell 18 Pauluse kirikus Tartu koolikooride kontsert «Laulame sügispimeduse valguseks», kuhu peale festivalil osalejate on oodatud ka kõik tartlased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles