Kolme lapsega perekond ehitab liikluslinnakut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud nädalal tulid Oskar (8) ja Oliver (17) Pärnaste koolist otse valmivasse liikluslinnakusse, kus autoroolis istus nende vend Silver (6). Nende vanemad Jane ja Kaimar Pärnaste ning vanaisa Heinar Pärnaste ning liikluslinnaku turundusjuht Karl-Erik Kirs jätsid ehitustööd korraks pooleli, et abiväele ülesanded kätte jagada.
Läinud nädalal tulid Oskar (8) ja Oliver (17) Pärnaste koolist otse valmivasse liikluslinnakusse, kus autoroolis istus nende vend Silver (6). Nende vanemad Jane ja Kaimar Pärnaste ning vanaisa Heinar Pärnaste ning liikluslinnaku turundusjuht Karl-Erik Kirs jätsid ehitustööd korraks pooleli, et abiväele ülesanded kätte jagada. Foto: Kristjan Teedema

Tehase 21 hoone kolmandal korrusel rabavad tu­­levases liikluslinnakus tööd kolmelapselise pere isa Kaimar Pärnaste ja tema isa Heinar Pärnaste, kes ronivad väikseks pausiks korraks lae alt alla. 560-ruutmeetrine ruum on saanud uue põranda, millele on rajatud tunnel ja mängumaja. Seintele on joonistatud buss ja tankla. Algusest peale on ettevõtmine olnud perekond Pärnaste eraasi, abikäe on ulatanud ka sõbrad. Vaid kehvas seisus põranda asemele paigaldas uue ehitusfirma.

Augustis alanud ehitus on lõviosas valmis. Ehituse ja reklaami alal töötav pereisa tahab kuu ajaga valmis saada teekattemärgistuse, valgusfoorid, liiklusmärgid, pesula ning rohealade atraktsioonid. «Must ja kole töö on nüüd ära tehtud,» ütles ta. «Liigume selgelt linnaku valmimise poole.»

Idee puhkusereisilt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles