Vastses loomekeskuses saab keevitada ja kududa, freesimisest rääkimata

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvo Metspalu (vasakul) ja Uku Püttsepp on Makerlabi eestvedajad. Püttsepp hoiab käes enda tehtud lennukit, Metspalu kõrval istub maskott Imp, kes sümboliseerib keskuse üht eesmärki, tehnika ja kunsti sümbioosi.
Tarvo Metspalu (vasakul) ja Uku Püttsepp on Makerlabi eestvedajad. Püttsepp hoiab käes enda tehtud lennukit, Metspalu kõrval istub maskott Imp, kes sümboliseerib keskuse üht eesmärki, tehnika ja kunsti sümbioosi. Foto: Margus Ansu

Mai lõpus kirjutas Tartu Postimees Saverna hooldekodus elavast Peetrist, kelle komme oma toas tinutada ja väidetavalt keevitadagi põhjustas paksu pahandust. Ilmselt on samalaadse probleemi ees seisnud nii mõnigi kodune meistrimees: tahaks kangesti midagi oma kätega valmis teha, aga kuidas sa ikka korteris keevitama või freesima hakkad?

Nüüd on aga Tartu isetegijatele hakanud tunneli lõpus koitma valguskiir: nimelt on septembri lõpus avatud Sparki äri- ja kommuunikeskuses end sisse seadmas Makerlabi loomekoht, kus on rohkelt tööriistu rahuldamaks ka kõige nõudlikuma hobinokitseja vajadusi. Tahad keevitada – palun! Tahad ehitada drooni – anna ainult minna!

Koht, kus teha

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles