Politsei palub abi, et tuvastada taksoparklas teist meest rusikatega rünnanud isik

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub abi, et teha kindlaks mees, kes ründas umbes nädal tagasi Tartu kesklinnas teist meest. Vägivaldne vahejuhtum leidis aset pühapäeva, 16. oktoobri varahommikul kell 4.30, kui seni tuvastamata mees lõi Tartus Raekoja platsi juures taksopeatuses teisele mehele korduvalt rusikaga näkku.

Praegu teadaolevalt oli ründaja 20. eluaastates mees, kes kandis seljas tumedat mantlit ning õlal musta spordikotti. Mehel olid ees prillid, mille raam oli pealt sirge ja alt kumer. Kuriteos kahtlustataval olid tumedad lühikesed juuksed, mis olid seatud üles soengusse. Lööjaga kaasas liikus teinegi musta mantliga mees, kes oli umbes sama vana ja lühikeste tumedate juustega.

Mõlemad mehed liikusid pärast rünnakut Raekoja platsilt Küüni tänavale. Kui mehed olid jõudnud Barclay pargi kiirtoitlustuskoha juurde, põgenesid nad joostes edasi Ülikooli tänava suunas.

Kannatanu viidi haiglasse, kust lubati mõne aja pärast kodusele ravile.

Juhtunu üksikasjad tuvastab politsei kriminaalmenetluse käigus, mida alustati avaliku korra rasket rikkumist käsitleva paragrahvi alusel.

Kõigil, kes oskavad anda infot nende meeste kohta või muud abistavat teavet, palutakse helistada politsei telefonil 5306 9230 või infotelefonil 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles