Galerii: Kristjan Tiirik annab laupäeval kodupublikule lahkumisetenduse - meenuta Tartu vutilegendi pikka karjääri!

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eeloleval laupäeval jõuab lõpule üks ajajärk Tartu jalgpallis, kui viimase kohtumise kodusel Tamme staadionil peab JK Tammeka raudvara Kristjan Tiirik.

Augustis 34-aastaseks saanud Tiirik on Tammekat esindanud 15 hooaega, praeguseks on ta Tartu esindusklubi eest pidanud 374 liigamängu ning löönud neis mängudes 139 väravat. Vanameister on olnud hoos ka tänavusel hooajal, kui on 12 tabamusega kindlalt Tammeka edukaim väravakütt.

Kristjan Tiiriku lahkumismäng kodupubliku ees on 29. oktoobril algusega kell 19. Liigatabelis seitsmendat kohta hoidev Tammeka võõrustab neljandal kohal paiknevat Nõmme Kaljut. Kohtumisest teeb otseülekande ka postimees.ee portaal.

Päris viimast korda peaks ründav poolkaitsja meistriliigas väljakule jooksma aga 5. novembril, mil Tammeka sõidab hooaja viimases matšis külla Pärnu linnameeskonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles