Reformierakonna Segway-tuur Tartus päädis liiklusõnnetusega

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonuaia tänaval juhtunud kokkupõrke üheks osaliseks oli rattur.
Kroonuaia tänaval juhtunud kokkupõrke üheks osaliseks oli rattur. Foto: Politsei

Reedel saatis politsei meediakanalitesse levitamiseks abipalve, kus otsiti neljapäeval, 20. oktoobri õhtul Tartus Kroonuaia tänaval juhtunud liiklusõnnetuse tunnistajaid. Nimelt sõitis tasakaaluliikurit Segway juhtinud mees otsa jalgrattaga liigelnud 43-aastasele naisele ning lahkus pärast vahejuhtumit sündmuskohalt.

Naine vigastada ei saanud, küll aga on ratas rikutud ja vajab remonti. Sestap helistas ta ka politseisse ning teatas juhtunust, soovides kahju tekitaja tuvastamist ning et ta remondi hüvitaks.

Õnnetus juhtus kella 17.30 ajal õhtul. Täpselt samal ajal korraldas aga Tartu linnapea Urmas Klaas oma parteikaalsastest riigikogu liikmetele linnas Segway-ekskursiooni. Kell 17 starditi Raekoja platsilt ning suunduti üle vaatama linnas valminud või kohe valmivaid objekte, mis on seotud partei valimislubadusega rajada Tartusse nelja aasta jooksul 100 kilomeetrit uusi kõnni- ja jalgrattateid. Tuurile kutsus riigikogu Reformierakonna fraktsioon kaasa ka ajakirjanikke. Taolisi poliitilise reklaamimaiguga üritusi meediakanalid aga reeglina väldivad.

Mehe juhitud tasakaalusõiduki ja jalgratturi vaheline kokkupõrge leidis aset Kroonuaia sillal. Kannatanu väitel sõitis talle otsa välimuselt umbes 60-aastane meesterahvas, kes avarii põhjustamise järel lahkus. Naine rääkis politseile, et tundis seltskonnas ära Reformierakonna poliitikuid, mitte aga talle otsa sõitnud meest.

Tartu Postimehele teadaolevalt ei ole avariisse sattunud riigikogu liige siiski 60-aastane, vaid kõigest neljakümnendates aastates mees. Tema isik on toimetusele teada. Politsei kinnitas Tartu Postimehele, et avarii arvatav põhjustaja on nendega ühendust võtnud ning käsil on juhtumi lõplik lahendamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles