Uus foor süttib alles aasta pärast (1)

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaksali ja Näituse tänava ristmikule on küll uus valgusfoor üles pandud, kuid paraku ei sobi see praegusesse olukorda, kus Vaksali tänav on rekonstrueerimata. Foor jääb puude varju, sest uus sõidurada on välja ehitamata.
Vaksali ja Näituse tänava ristmikule on küll uus valgusfoor üles pandud, kuid paraku ei sobi see praegusesse olukorda, kus Vaksali tänav on rekonstrueerimata. Foor jääb puude varju, sest uus sõidurada on välja ehitamata. Foto: Margus Ansu

Näituse-Vaksali tänava ristmikule pandud uus valgusfoor ootab Vaksali kergliiklustee rajamist ning tööle seda enne ei panda.

«Linnal on leping sõlmitud, aga ehitaja on avaldanud soovi alustada ehitust järgmisel aastal,» selgitas Vijar. Seetõttu on liikluskorraldusteenistus ja fooriprojekti autor seisukohal, et foori sisselülitamine ei pruugi olla kõige ohutum. Praegu ei lähe seal teed visuaalselt ilusti kokku ja foorikonsool, mis on projekti järgi õigesse kohta paigaldatud, ei pruugi olla kõige paremini nähtav.

Samal seisukohal oli ka foorisüsteemi paigaldanud OÜ IB Foor juhataja Aare Remmelga. «See on mõistlik otsus. Kuna ühel pool on sõidurada puudu, ei vasta see nurk ühelegi standardile,» lausus ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles