Tartu Premium 7 tanklad vahetavad sildi Statoili vastu (1)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kvissentali Premium 7 tankla sildid asendati Statoili omadega 19. oktoobril.
Kvissentali Premium 7 tankla sildid asendati Statoili omadega 19. oktoobril. Foto: Statoil

Emajõelinn saab ühekorraga juurde kolm Statoili teenindusjaama, sest senised Premium 7 tanklad vahetavad nime. Statoili kontseptsioonile viiakse üle täisteenindusjaam Tartus Kvissentali teeristis ning automaatjaamad Ravila ja Sepa tänaval.

Circle K Eesti AS, kes omab ja hoiab töös Statoili teenindusjaamu, võtab üle Premium 7 kaubamärki kandvad 11 täisteenindus- ja 12 automaatjaama üle Eesti. Tartu Kvissentali jaam on üks esimesi, mis saab Statoili nime.

«Me ei muuda pelgalt poeukse kohal või ID-posti otsas asuvaid logosid, vaid viime kõik omandatud jaamad jooksvalt Statoili kontseptsioonile vastavaks, seda nii toodete ja teenuste kui ka teeninduse poolest,» ütles Circle K Eesti ASi peadirektor Kai Realo pressiesindaja vahendusel.

Realo sõnul leiab kuu aega kestev Statoili kontseptsiooni kehtestamine sujuvalt ning uute täisteenindusjaamade töötajad saavad põhjaliku koolituse. Peadirektori hinnangul võidavad uuendustest nii Statoili kui ka Premium 7 senised kliendid, kuna teenindusvõrk laieneb.

Üleminekuperioodil kehtivad Statoili võrku lisanduvates teenindusjaamades novembri lõpuni lisaks Statoil Extra lojaalsusprogrammi tavasoodustustele ka eripakkumised. Premium 7 tanklate lisandumisega on Statoilil üle Eesti tulevikus 77 müügikohta.

 Circle K Eesti AS omandas 23 Premium 7 kaubamärki kandva teenindusjaama vara pärast konkurentsiameti heakskiitu 26. septembril.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles