Tartu Uus Teater lahkab etenduses edu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal jõuab Tartu Uues Teatris lavale Mart Aasa lavastus «Edu».


Üks seltskond koguneb juba neli aastat neli korda nädalas treeningutele, et jõuda selgusele, elada läbi, kogeda erinevate nurkade alt müstilist teemat «Edu», kasutades selleks nii erinevaid harjutusi kui ka oma isiklikke läbielamisi ja ühiselt koolkonnas kogetut. Et jagada oma kogemusi iga-aastasel püsiväärtuste messil, vahendab Tartu Uus Teater.

Etendus on omamoodi kummaline mäng, pooleldi improvisatoorne «Edu mäng», mida nad ikka ja jälle läbi mängivad. Mängujuhiks on Ozols – läti-eesti päritolu guru – kes on jõudnud e-seisundisse, nirvaana-sarnasesse kõrgemasse eduseisundisse, mis võimaldab tal suvalises kohas suvalisel hetkel edukas olla.

Tegemist pole koolituse ega selge komöödiaga. See on psühhedeelne draama edu-gurust ja tema koolkonnast. See on punk-lavastus neile, kes ei tea, milline õige teater kindlasti olema peab.

Autor-lavastaja Mart Aas, muusik Tõnis Leemets, kunstnikud Ivar Põllu ja Kristel Leesmend, valguskunstnik Rene Liivamägi, suzuki-treener Kadi Tudre. Mängivad Leino Rei, Kristel Leesmend, Nero Urke, Mart Aas, Tõnis Leemets.

Esietendus Genialistide klubis algab 17. veebruaril kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles