Linn soovitab vältida liiklemisel Riia tänavat

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks

Seoses töömahtude suurenemisega Riia tänaval jätkuvad asfaltimistööd ja liikluspiirangud Väikese kaare ning Lunini tänava vahelises lõigus ka ööl vastu reedet ja laupäeva. Kel vähegi võimalik, soovitab linnavalitsus kasutada autoga liiklemiseks teisi tänavaid.

Linnavalitsuse teatel esineb liikluspiiranguid ja sõidusuundade sulgemisi 20. oktoobril kella 20st kuni 21. oktoobri kella 6ni ja 21. oktoobril kella 20st kuni 22. oktoobri kella 6ni. Siis on sellel lõigul liikluseks suletud kuni kaks sõidurada ning kahesuunaline liiklus käib vastassuuna radadel.

Teetööde käigus on järk-järgult suletud ka Väikese kaare ja Puusepa tänava ristmikud, neil korraldavad liiklust reguleerijad. Ajutiselt piiratakse ka bussipeatustesse sissesõitu ning peatused on tähistatud umbes 50 meetrit sõidusuunas edasi. Teetööde piirkonnas on kehtestatud kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles