Miks napib SEB Tartu sularahaautomaatides väikeseid kupüüre?

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pangakontolt oli välja võetud 575 eurot. Foto on illustratiivne.
Pangakontolt oli välja võetud 575 eurot. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Suve keskpaigast alates on tartlased märganud, et mitmetes SEB sularahaautomaatides puuduvad sageli väikesed kupüürid. Väikseimad väljastatavad summad on tihti olnud 20 ja 50 eurot. Raekoja platsi automaat väljastab aga juba kolmandat nädalat tihti üksnes 50-euroseid. Mõistagi on ümberkaudsed ärid sellest mõnevõrra häiritud, sest neil ei jätku vahetusraha, kui igal järgmisel kundel on näpus viiekümnene. Millest võib olla tingitud väiksemate kupüüride kättesaadavuse vähenemine SEB sularahaautomaatides?

Vastab SEB kommunikatsioonijuht Julia Piilmann:

Peame tõdema, et väikeste kupüüride puudust on Tartu sularahautomaatides aeg-ajalt esinenud. Vabandame oma klientide ees ebamugavuse pärast ning kinnitame, et koostöös oma partneriga üritame sellele leida optimaalse lahenduse lähima aja jooksul, nii et kupüüride valik oleks piisav.

Väikeste kupüüride teema on endast selgemalt märku andnud ülikoolilinnas eeldatavasti seepärast, et seal on keskmisest suurem noorte inimeste ja tudengite osakaal, kes soovivad kasutada väiksemaid kupüüre. Seega oleme probleemi teadvustanud, lahenduseks võtnud ning oleme automaatide teenindamisloogika ümberkorraldamise protsessis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles