Ihaste keskel lõppeva kergliiklustee ehitus jätkub (1)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergliiklusteed pikendati paari aasta eest Hipodroomi, Kasesalu ja Talutare ringristmikuni. Nüüd on linnal plaanis kergteed siit edasi ehitada, et see jõuaks ringiga linna tagasi.
Kergliiklusteed pikendati paari aasta eest Hipodroomi, Kasesalu ja Talutare ringristmikuni. Nüüd on linnal plaanis kergteed siit edasi ehitada, et see jõuaks ringiga linna tagasi. Foto: Kristjan Teedema

Aastail 2009 ja 2010 Turusillast Ihastesse rajatud kergliiklusteed pikendati paar aastat tagasi Talutare tänava ringristmikuni. Nüüd plaanib linn teed veelgi pikendada, et see jõuaks ringiga läbi linnaosa linna suunduva Lammi tee kergteele välja.

Linnavalitsuse teatel algab projekteeritav kergliiklustee Hipodroomi-Talutare-Kasesalu ringristmikult, kulgeb mööda Kasesalu tänavat, pöördub Mugasto tänavale ja sealt edasi mööda Pallase puiesteed kuni Lammi teeni, kus see ühendatakse olemasoleva kergliiklusteega. Samuti projekteeritakse Triigi tänava kõnnitee ja koostatakse sademevee eesvoolu projekt.

Ihaste kergliiklustee projekteerimise riigihanke võitis OÜde Roadplan ja Landverk ühispakkumus hinnaga 82 968 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles