Jäätmejaamadel tekkis lootus rehvimägedest lahti saada

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaama tänava jäätmejaama õuel ja konteineris ootab äravedu umbes 60 kuupmeetrit vanu rehve. Praegu neid sinna rohkem vastu ei võeta.
Jaama tänava jäätmejaama õuel ja konteineris ootab äravedu umbes 60 kuupmeetrit vanu rehve. Praegu neid sinna rohkem vastu ei võeta. Foto: Sille Annuk

Tartu jäätmejaamas Jaama tänaval kõrgub ligi 60 kuupmeetri suurune vanade kummide kuhi. Uusi rehve seal praegu vastu ei võeta. Rehvid pidanuks jaamast ära viima tootjavastutusorganisatsioon Rehviliit. See aga teatas septembri lõpus, et teeb rehvindusega lõpparve. Nüüd jätkab vanade rehvide kogumist Eestis ainsana MTÜ Rehviringlus.

Viimane lubas eile Tartu linna keskkonnateenistuse juhatajale Ülle Mauerile, et rehvikuhi saab Jaama tänavalt ära viidud nädala jooksul.

Rehviliidu otsusele eelnes kuude kaupa solgutamist, kus justkui tegutseti, ent reaalsus oli see, et rehve neile üle anda ei saanud.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles