Joobes mees tulistas stardipüstolist auto pihta (2)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stardipüstol.
Stardipüstol. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Politsei viis ööl vastu laupäeva arestimajja 28-aastase mehe, keda on alust kahtlustada stardipüstolist võõra auto pihta tulistamises. Paukpadrun autole kahju ei tekitanud.

Lõuna prefektuuri kinnitusel teatas 19-aastane noormees 15. oktoobri öösel politseile, et Tartus Turu tänaval sihiti sõiduautost Audi püstolitaolise esemega tema sõiduki tagaukse suunas ja kõlas ka lask. Teataja sõnul liikus Audi edasi mööda Turu tänavat vangla poole.

Veidi aega hiljem peatas patrull kirjeldustele vastava sõiduki viieliikmelise seltskonnaga Vastse-Kuuste teeristil. Sõiduki kontrollimisel avastas politsei auto kindalaekast stardipüstoli koos paukmoonaga.

Politsei selgitas välja, et stardipüstolist lasi teise isiku auto pihta alkoholi tarvitanud 28-aastane mees, kes kuriteos kahtlustatavana viidi esmalt arestikambrisse kainenema. Stardipüstoli koos moonaga võttis politsei samuti kaasa. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitatakse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles