Politseiniku ründaja püüdis põgeneda

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Politseinikku jalaga lüües enda arust ilmselt sõbrale appi läinud noormees tõi endale kaela paksu pahanduse.

Lõuna prefektuuri teatel märkasid 15. oktoobri hommikul kell 7 Tartu kesklinnas patrullinud politseinikud Ülikooli tänaval joobes meest, kes käitus teiste inimeste suhtes agressiivselt ning tekkis rüselus. Politsei lahutas pooled, tõmbas 27-aastase mehe eemale ning palus tal isiku tuvastamiseks ja alkojoobe kontrolliks istuda politseiautosse.

Mundrikandjate korraldustele 27-aastane mees aga ei allunud, keeldus dokumenti esitamast ning jaoskonda kaasa tulemast. Samal ajal, kui politseinikud asusid jõudu kasutades meest sõidukisse paigutama, lõi kõrvaline 23-aastane mees üht politseiametnikku jalaga ning põgenes.

Politsei pidas sellegi kuraasika noorhärra kinni ja mõlemad vahejuhtumis osalenud mehed viidi esialgu kainenema. Ühtlasi alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb võimuesindaja ründamist. Juhtunu täpsemaid asjaolusid  selgitatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles