Ülenurme ehitab kitsa kooli suuremaks

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Tõrvandis asuvat nõukogudeaegset kontorihoonet on aja jooksul ümber ehitatud ning selle kõrvale püstitati moodulklassid, on maja laste arvu arvestades ikka liiga väike.
Ehkki Tõrvandis asuvat nõukogudeaegset kontorihoonet on aja jooksul ümber ehitatud ning selle kõrvale püstitati moodulklassid, on maja laste arvu arvestades ikka liiga väike. Foto: Sille Annuk

Aastaid on Ülenurme gümnaasiumi Tõrvandis asuva algklasside maja õpilased ja lapsevanemad kurtnud väga kitsaste tingimuste üle ning vald lubanud mure lahendada. Tunneli lõpus terendab lõpuks valgus, sest Ülenurme volikogu tegi teisipäeval vallavalitsusele ülesandeks koolimajale juurdeehitis valmis teha.

Vald tahab kohe välja kuulutada ehituse riigihanke ja kui kõik läheb ideaalselt, saavad kooli 1.–6. klassi lapsed tuleva aasta 1. septembril kooli minna Ülenurme gümnaasiumimaja Tartu mnt 5 kõrvale ehitatavasse koolimajja.

Viis esimest klassi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles