Pildid: Tartu päästjad reageerisid põlengule omas majas

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahjuväljakutse Tartus Jaama tänaval asuvasse päästeameti majja.
Tulekahjuväljakutse Tartus Jaama tänaval asuvasse päästeameti majja. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Täna lõuna paiku oleksid päästjad pidanud sõitma distantsilt arvatavasti oma ajaloo ühele kõige lähemale väljakutsele. Täpsemalt, sõitma depoost välja, pöörama vasakule ümber nurga ning sisenema samasse majja teist ust kaudu. Kuid just täna harjutasid pritsumehed Emajõe ääres pinnaltpäästmist ning sõitsid kohale kaugemalt.

Kell 13.01 avastati Tartus Jaama tänavas päästeameti ja häirekeskuse ühishoones, et ventilatsiooniruumis on suits, kinnitas Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik. Tavaliselt on niisuguse stsenaariumi järgi tehtud evakuatsiooniõppusi, kuid täna oli väljakutsel tõsi taga. «Koosolekud jäeti pooleli ning maja evakueeriti.»

Üsna pea selgus, et ventilatsiooniruumis suitses üle kuumenenud kompressor. Leeke aga ruumis ei olnud ning ohtu vahejuhtum kellegi elule ja tervisele ei kujutanud. Ruumid tuulutati ning töötajad pääsesid uuesti majja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles