Katoliku kirik lubab tondilossi ohutuks muuta

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja Veski ja Oru tänava nurgal näeb ühest küljest välja esinduslik (alumisel fotol), teise tiiva välisseinad on aastaga muutunud üha varisemisohtlikumaks, sest osa katusest on sisse kukkunud.
Maja Veski ja Oru tänava nurgal näeb ühest küljest välja esinduslik (alumisel fotol), teise tiiva välisseinad on aastaga muutunud üha varisemisohtlikumaks, sest osa katusest on sisse kukkunud. Foto: Sille Annuk

Tartu Postimees juhtis Veski ja Oru tänava nurgal asuvale hoonele tähelepanu juba möödunud aasta suvel, kui maja Oru tänava poolne sein näitas esimesi varisemismärke. Ligi poolteist aastat hiljem on hoone tagumise osa kivikatus sisse kukkunud ning tellissein punnitab veelgi rohkem kõnnitee poole.

Tekkinud olukord on teinud murelikuks hoone vahetu naabri, tänavu suvel Veski tänavasse kolinud nelja lapse ema Liina Pulgese.

Pulges ütles Tartu Postimehele, et hoone hoovipoolne sein jääb tema majast vaid mõne meetri kaugusele. «Mul käivad lapsed õues mängimas ja igal juhul on see ohtlik. Mulle on arusaamatu, miks on lastud sellel nii kaugele minna,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles