Töötukassa uue kontori leidmine on paras pähkel

Eili Arula
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa Tartumaa osakonna juhataja Jane Väli näitas abivahendeid, mis aitavad vaegnägijail ja -kuuljail nende asutuses paremini hakkama saada. Pimedaile on abivahendiks ka kontori põrandal looklevad halli värvi reljeefsed liistud, mida kombates jõuab pime ise soovitud sihtkohta.
Töötukassa Tartumaa osakonna juhataja Jane Väli näitas abivahendeid, mis aitavad vaegnägijail ja -kuuljail nende asutuses paremini hakkama saada. Pimedaile on abivahendiks ka kontori põrandal looklevad halli värvi reljeefsed liistud, mida kombates jõuab pime ise soovitud sihtkohta. Foto: Kristjan Teedema

Töötukassa Tartumaa osakonna ruumid Vaksali tänaval jäid sellele asutusele kitsaks. Et ruumipuuduse mure lahendada, avati eile Kvartali ostukeskuse neljandal korrusel veel üks töötukassa osakond.

«Kui Vaksali tänava kontor asub tänuväärses kohas neile, kes liiklevad rongiga, siis uus kontor on kindlasti mugav neile, kes liiguvad bussiga,» selgitas töötukassa Tartumaa osakonna juhataja Jane Väli.

Eilsest on Tartus kaks töötukassa kontorit. Nüüd on Tartumaa tööotsijail võimalik valida, kas nad tahavad konsultatsioonile tulla Kvartalisse või siis Vaksali tänava osakonda. «Edasi-tagasi pendeldamist me ei soovi, seega klient peaks ikkagi ära otsustama, millises osakonnas ta vastuvõttu soovib,» märkis Väli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles