Kultuuriosakonda asus juhatama Marleen Viidul

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriosakonna juhataja Marleen Viidul oma töölaua taga.
Kultuuriosakonna juhataja Marleen Viidul oma töölaua taga. Foto: Kristjan Teedema

Täna alustas Tartu linnavalitsuse kultuuriosakonna juhatajana tööd Marleen Viidul. Ta on lõpetanud Tartu ülikooli aastal 2004 klassikalise filoloogia bakalaureusekraadiga ja kaitsnud hiljem magistrikraadi kultuurikorralduse erialal, töötanud Tartu kõrgemas kunstikoolis arendusjuhi ja õppeprorektorina ning enne seda – kümmekond aastat tagasi – ka linnavalitsuse kultuuriosakonnas peaspetsialistina.

Täna tööle tuli väikese poja ema Marleen Viidul pärast kaheaastast kodus viibimist. Esimese tööpäeva esimesel poolel tutvus uus juhataja osakonna inimestega ja püüdis aru saada, mis on hetkel tegemisel, milline on praegune tööjärg.

«Hindan kõrgelt seni kultuurivaldkonnas tehtud tööd ning arvan, et just selle tulemusena on Tartu täna nii dünaamilise ja mitmekülgse kultuurieluga linn,» ütles Marleen Viidul. Ta lisas, et soovib kultuuriosakonna juhatajana jätkata avatud lähenemist ja toetada kultuurivaldkonna mitmekesist arengut.

Abilinnapea Tiia Teppani sõnul hindas Marleen Viiduli sellele ametikohale välja valinud komisjon tema senist töökogemust ning valmidust teha koostööd erinevate kultuurivaldkondade esindajatega ja ühtlasi pöörata enam tähelepanu Tartu kui kultuurilinna turundamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles