Tartu liiklusraevu ohver: suu oli verd täis, süüa ja juua ei saa

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula

8. oktoobril keskpäeval sai politsei teate, et Tartus Võru tänava kaupluse parklas tagurdas 34-aastane mees oma sõiduautoga Honda parkimiskohalt väljumisel ette teisele sõiduautole ning blokeeris sellega teise sõiduki liikumise. Honda roolis olnud mees ja teises sõidukis kõrvalistujana viibinud 62-aastase mehe vahel tekkis manööverdamise asjaolude üle sõnelus, mis päädis sellega, et 34-aastane mees lõi 62-aastast meest, nii et viimane pidi pöörduma traumapunkti.

Liiklusraevu ohvriks langenud mehe kirjeldusel käis kõik väga kiiresti. «Mina istusin autos - naine sõitis - kui ta ajas mulle auto ette. Tuli ja karjus, et kas ma olen loll ja pani paugu ära. Suu oli verd täis alt ja ülevalt, nii et traumapunktis tehti mitu õmblust, süüa ja juua ma praegu ei saa,» rääkis mees.

Samas lisas ta olulise detaili, mis politsei poolt välja saadetud teates puudus - nimelt oli rusikakangelane üritanud löömise järel sündmuskohalt põgeneda, kuid see tal ei õnnestunud, kuna sõitis ühele teisele autole sealsamas parklas otsa.

«Pärast tuli välja, et tal polnud ülevaatust ka, nii et tegelikult läks tal seal seal see asi päris pikalt edasi,» märkis liiklusraevu ohver.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles