Juhtkiri: siiruses Väikest Karu süüdistada ei saa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Nagu Ameerika raudteel on OÜ Väike Karu, mille pidada on üks Tartu linna suuremaid eralasteaedu, suutnud nelja aasta jooksul toimetada: olles kord täiesti põhjas, ent tõusnud siis taas viivuks kõrgustesse.

Mida rohkem kogunes Väikese Karu lasteaedade ümber skandaale, seda rohkem on olnud põhjust karta, et nüüd pannakse pillid kokku. Ent osavalt on eralasteaeda vedanud Marko Silm ja Signe Rosenthal taas jalad alla saanud, võlausaldajate kired hetkeks maha jahutanud ja jätnud lapsevanematele, lasteaedade töötajatele ja ka Tartu linnavalitsusele usu, et kõik mured taanduvad.

Läinud nädalal saabus kaua kardetud tõde, kui ettevõtte juht Marko Silm tunnistas: aitab, lõpetame tegevuse. See ülestunnistus võis tulla kui külm dušš lapsevanematele, kel polnud aimugi lasteaia raskustest. See otsus võib väga teravalt mõjutada paljude perede igapäevaelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles