Väike Karu lõpetab lasteaedade pidamise

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiigi tänaval Karu lasteaias käib 43 last. Kuna lasteaia omanik OÜ Väike Karu lõpetab lasteaedade pidamise, loodab majaomanik leida ettevõtja, kes jätkaks praeguste töötajate ja lastega.
Tiigi tänaval Karu lasteaias käib 43 last. Kuna lasteaia omanik OÜ Väike Karu lõpetab lasteaedade pidamise, loodab majaomanik leida ettevõtja, kes jätkaks praeguste töötajate ja lastega. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linna üks suuremaid eralastehoiu teenust pakkuvaid firmasid OÜ Väike Karu jäi kolmapäeval Tartu Postimehes ilmunud artikli järel ilma ka Tiigi 78 majas asuva lasteaia ruumide üürilepingust ning otsustas lisaks lõpetada Ihastes lasteaia pidamise.

Tiigi 78 maja omanikfirma OÜ Materra juhataja Priit Jaagant rääkis, et OÜ Väike Karu on olnud pidevalt neile üüriraha võlgu, ent viimasel ajal on võlg suurenenud. 

Summasid Jaagant ei nimeta, ent ta tõdes, et lugedes Tartu Postimehest, et Väike Karu jäi ilma Tähe 98 aadressil tegutseva lasteaia üürilepingust, otsustas ta astuda sama sammu ning lõpetas kolmapäeval ettevõttega üürisuhte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles