Milleks Rein Pakule uus naine?

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavastusega «Rein Pakk otsib naist» seotud inimesed.
Lavastusega «Rein Pakk otsib naist» seotud inimesed. Foto: Tartu Uus Teater

«Paljud mu tuttavad on olnud mures, et miks ma naist otsin. Mul ju naine olemas. Jah, tegemist on siiski teatriga,» kinnitas Tartu Uues Teatris peagi lavale jõudva lavastuse «Rein Pakk otsib naist» nimitegelane Rein Pakk.


Pakk lisas, et Urmas Vadi näidendisse on põimitud küll mõned seigad ka tema enda elust, kuid selles leidub ka väga palju sündmusi, mis ei ole juhtunud päriselt. «Kohati kisub ikka üsna skisofreeniliseks...»

Tartu Uues Teatris käivad juba pea kuu aega Urmas Vadi lavastuse proovid. Tegemist on romantilise komöödiaga, kust glamuur, vallatud suudlused liftis, maasikad hulpimas šampanjaklaasis, piknik päikesetõusu ja lummava vaatega alla orgu on kadunud. Jääb järgi ühe mehe ja naise lugu, vahendas teatri pressiesindaja Katrin Maimik.

Urmas Vadi peab teatris oluliseks kohal olemist. «Juba ammu häirib mind, kui laval on keegi end jälle kehastanud Johniks või Smithiks, tõmbab piipu, joob viskit.»

Vadis tekitabki just see alati küsimuse, miks on see piibuga John või Smith siin Eestis ja siin teatris ja mis asja ta ajab. «Ja selle Johni asemel võiks olla Rein Pakk ja Helena Merzin, kes on nii näitlejad kui ka näidendi tegelased,» lisas lavastaja.

«Rein Pakk otsib naist» esietendub 16. märtsil kell 19 Tartus Genialistide klubis. Mängivad Rein Pakk, Helena Merzin, kunstnik Kristiina Põllu, lavastaja ja autor Urmas Vadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles