Tartumaal hukkus avariis keskealine naine

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaal Kambja vallas juhtunud veoki ja väikebussi kokkupõrkes hukkus 52-aastane naine.
Tartumaal Kambja vallas juhtunud veoki ja väikebussi kokkupõrkes hukkus 52-aastane naine. Foto: Lõuna prefektuur

Täna ennelõunal, kella 11 paiku juhtus Tartumaal Kambja vallas raske avarii, kus kaubiku ja veoki kokkupõrke järel hukkus inimene.


Lõuna prefektuuri juhtimiskeskusesse saabus teade veoauto Volvo ja kaubiku Volkswagen Multivan kokkupõrkest kella 11.18 paiku. Liiklusõnnetus juhtus Kambja vallas Uuta-Pangodi tee 8,7. kilomeetril.

Praegustel andmetel sõitis järelkäru vedanud Volkswagen Elva suunas, kaotas libedal teel juhitavuse ning põrkas kokku vastassuunas Pangodi poole liikunud Volvoga.

Liiklusõnnetuses hukkus sündmuskohal Volkswagenis kaasa sõitnud 52-aastane naisterahvas. Volkswagenit juhtinud 60-aastane mees sai vigastada, ta viidi haiglasse. Veokit juhtinud 46-aastane mees vigastada ei saanud.

Sõidukijuhid olid kained ning sõidukite rehvid vastasid liikluseeskirja nõuetele, küll olid Volkswageni haagisel all suverehvid.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles