Leili võtma pääseb nüüd liftiga (2)

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lift juba töötab, näitas Anne sauna juhataja Vambola Niit eile jalavaeva kergendavat masinat. Leili- ja pesuruumid asuvad maja teisel 
korrusel, kuhu liikumispuudega inimestel oli varem väga raske pääseda.
Lift juba töötab, näitas Anne sauna juhataja Vambola Niit eile jalavaeva kergendavat masinat. Leili- ja pesuruumid asuvad maja teisel korrusel, kuhu liikumispuudega inimestel oli varem väga raske pääseda. Foto: Sille Annuk

Kui palju võib linna avalikul saunal olla tulevikus liikumispuudega kliente, seda ei oska keegi ennustada, sest varem nad pesuruumidesse ilma abita ei pääsenud, rääkis OÜ Anne Saun juhatuse esimees Vambola Niit. Mõne päeva pärast saab aga suur suvine remont saunas läbi ja lõpuks pääseb pesuruumidesse kasvõi ratastooliga.

Tuleb soolakamber

Suvel remonditi ära sauna fuajeed ja koridorid, paigaldati uued uksed ning ehitati uus trepp. Ühe olulise asjana on majas nüüd lift. Uue kuue said iluteenuste ruumid ja saun tahab avada ka soolakambri. «Nipet-näpet on veel teha,» tõdes Niit eile ringi sagivatele remondimeestele osutades.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles