Sõnelus taksoarve pärast päädis naiskliendile pipragaasi näkkulaskmisega

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipragaas.
Pipragaas. Foto: Erik Prozes / Postimees

Pühapäeva, 2. oktoobri öösel sai politsei väljakutse Luunja valda Kabina külla, kus esialgse info kohaselt oli 33-aastasel alkoholi tarvitanud naisel tekkinud teda Tartu linnast koju sõidutanud taksojuhiga arusaamatus taksoarve maksmise pärast.

Esialgse info järgi ei olnud taksoga sõitnud naisel arve tasumiseks piisavalt raha ning ka taksojuhil ei olnud kliendile tagasiandmiseks vahetusraha. Raha pärast tekkinud sõnelus päädis sellega, et taksot juhtinud mees lasi autost väljunud naisele pipragaasi näkku.

Peale pipragaasi laskmist lahkus taksojuht sündmuskohalt. Kannatanule kutsutud meedikud vaatasid naise üle ning osutasid talle esmaabi.

Sündmuskohale saabunud politseinikud ümbrusest kirjeldustele vastavat taksot ei leidnud, ka ei osanud kannatanu täpselt nimetada taksofirmat, mille teenust ta koju jõudmiseks kasutas. Küll aga leidsid politseinikud tänavalt naabrite abiga kannatanu rahakoti, millest oli kadunud 80 eurot ja 19 USA dollarit.

Politsei jätkab juhtumi uurimist ning selgitab selle täpsed asjaolud kriminaalmenetluse käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles