Tartu Ülikool läheb unistust püüdma kahe põhimeheta

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Tartu Ülikooli tänasest kohtumisest peab vigastuse tõttu eemale jääma Kristen Meister, kes on seni näidanud väga head mängu. Sel 
pildil on ta meistrite liiga eelmises kvalifikatsioonimängus võitlemas Jason Dourisseau'ga.
BC Tartu Ülikooli tänasest kohtumisest peab vigastuse tõttu eemale jääma Kristen Meister, kes on seni näidanud väga head mängu. Sel pildil on ta meistrite liiga eelmises kvalifikatsioonimängus võitlemas Jason Dourisseau'ga. Foto: Tairo Lutter

Peatreener Gert Kullamäe sõnul ei saa BC Tartu Ülikooli tänasest tähtsast kohtumisest osa võtta Kristen Meister ja Kent-Kaarel Vene. Viimast on vaevanud juba mõnda aega põletik kaelapiirkonnas, ta pole saanud mitu päeva treenida. Meister tegi aga treeningul jalale liiga ja on samuti mitmeks nädalaks rivist väljas. Neid asendavad täna Robin Kivi ja Märt Rosenthal.

«Nii et meil tuleb veel nooremat verd juurde, aga loodetavasti saavad nad hakkama ja on valmis meeskonda aitama,» lausus Kullamäe. Ta kutsus kõiki Tartu korvpallisõpru kodumeeskonda saali toetama.  

«Tahaks väga loota, et homme (täna – toim) on saal rahvast täis. Meil on hädasti vaja kodupubliku toetust, eriti seisus, kus mõned mehed on vigased ja noored mehed on platsil. Usun, et see annab noortele ka indu ja enesekindlust juurde. Tulge ja aidake meil see unistus ellu viia,» ütles Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles