Tartus autoga kokku põrganud jalgrattur sai vigastada

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30. septembri õhtupoolikul juhtus Tartus Lossi, Baeri ja Liivi tänava ristmikul kannatanuga liiklusõnnetus.
30. septembri õhtupoolikul juhtus Tartus Lossi, Baeri ja Liivi tänava ristmikul kannatanuga liiklusõnnetus. Foto: Risto Mets

Reede õhtupoolikul sõitis kiirabi Tartusse Lossi, Baeri ja Liivi tänava ristmikule, kus oli juhtunud liiklusõnnetus.

Esialgsetel andmetel põrkasid kokku jalgrattur ja sõiduauto BMW. Rattur paiskus kokkupõrkest sõiduauto esiklaasile ning paiskus sealt asfaldile, saades vigastusi. Kiirabi tõstis kannatanu kanderaamile ning viis haiglasse. Kannatanu oli haiglasse viimise eel teadvusel.

Ratturil oli kaasas toidukott, mille sisu paiskus õnnetuse järel osaliselt tänavale ja auto peale.

Lõuna prefektuuri kinnitusel selgitas väljakutsele reageerinud politseinik, et esialgsetel andmetel pidanuks Lossi tänava poolt ristmikule lähenenud rattur parema käe reeglist lähtuvalt andma teed paremalt lähenenud ja sõidu eesõigust omanud sõiduautole.

Tunnistajate kinnitusel liikus rattur üsna suure hooga silla alt läbi ning ristmikule jõudnuna sõitis ette BMW-le, misjärel paiskus saadud löögist sõiduteele.

Viga saanud rattur oli õnnetuse järgselt teadvusel, kuid vajas hulgivigastuste tõttu siiski haiglasse viimist, kus tema tervislik seisund kontrolliti täpsemalt üle. Politsei alustas selle õnnetuse üksikasjade selgitamiseks menetlust. Mõlemad mehed, nii rattur kui autojuht, olid kained.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles