Remont tõi Uude Teatrisse kolm suuremat uuendust

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Teatri kohvikus istuvad näitlejad Maarja Mitt (vasakult) ja Maarja Jakobson ning teatri juht Raul Oreškin. Teise laua rahvas on teatri loominguline juht Ivar Põllu, projektijuht Marie Kliiman ja produtsent Maarja Mänd.
Uue Teatri kohvikus istuvad näitlejad Maarja Mitt (vasakult) ja Maarja Jakobson ning teatri juht Raul Oreškin. Teise laua rahvas on teatri loominguline juht Ivar Põllu, projektijuht Marie Kliiman ja produtsent Maarja Mänd. Foto: Kristjan Teedema

Suvel elas Tartu Uus Teater üle remondi, mille tulemus on teatrihuvilisele suuremas osas näha kohe, kui ta astub Laialt tänavalt majja. Piletikassa juurest paremat kätt hakkab silma lai trepp, mis suundub teisele korrusele, pahemat kätt on kohvikulauad. Ühe kadunud seina tõttu on lisandunud avarust.

Uut, üheksandat hooaega tutvustaval koosviibimisel kohvikus ütles Uue Teatri juht Raul Oreškin, et uus trepp viib teatrikülastajad otse teisele korrusele väikese saali juurde. Nüüd ei ole tarvis enam minna kaarega ja läbi käia haldusruumide uste eest.

Kohvikus ja käimlas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles