Õigusemõistmise nädalal saab Tartu kohtumajas tasuta õigusnõu

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Reinsalu.
Urmas Reinsalu. Foto: Eero Vabamägi

Järgmisel nädalal tähistatava õigusemõistmise nädala raames annavad SA Õigusteenuste Büroo (ÕTB) juristid neljal päeval üheksas Eesti kohtumajas ja kahes maavalitsuses vähekindlustatud isikutele tasuta õigusnõu.

Sealhulgas Tartu kohtumajas ja seda 4. oktoobril kell 13 – 17. Tartu kohtute pressiesindaja teatel osaleb Tartu kohtumajas ruumis 204 õigusnõu andmisel ka justiitsminister Urmas Reinsalu. Ministri nõustamisaeg toimub kell 13 – 15.

Nõustamisele tulijatel palutakse eelnevalt registreeruda ÕTB telefonidel 601 5122 või 5385 0005.

Teistel aegadel saab tasuta õigusnõu silmast-silma nõustamise käigus Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Rakveres, Paides, Pärnus, Viljandis ja Narvas (vt lähemalt www.otb.ee) ning internetis veebilehel www.juristaitab.ee.

Tasuta õigusnõu andmine kohtumajades korraldatakse juba neljandat korda. Regulaarselt annavad ÕTB juristid õigusnõu Tartu, Paide, Pärnu, Viljandi ja Narva kohtumajades. Vähekindlustatud isikutele tasuta õigusnõustamist toetab Justiitsministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles