Ametist priiks saanud õpetaja: muidugi ei löönud ma lapsi

Kadri Ratt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Raatuse kool.
Tartu Raatuse kool. Foto: Margus Ansu

«Mul olid õpilastega väga head suhted ja midagi taolist ei juhtunud!» lükkab Tartu Raatuse gümnaasiumi endine naisõpetaja ümber lapsevanema süüdistuse lapse kallal vägivallatsemises.

Pikki aastaid pedagoogina töötanud Raatuse gümnaasiumi 2b klassi juhataja kirjutas nädal tagasi intsidendi tõttu ise lahkumisavalduse. Kui eile hommikul oli õpetaja nõus juhtunust lähemalt rääkima, oli ta lõunaks meelt muutnud. «Ma ei soovi avalikkuse ees musta pesu pesemist,» ütles ta Õhtulehele.

Tartu linna haridusosakonna juhataja Boris Goldmani sõnul on prokurör juhtumi menetlusse võtnud ja et asja alles uuritakse, ei saa kooli direktor Toomas Kink sellest täpsemalt rääkida, kuid tema sõnul on kindel, et löömisest ei saa juttugi olla.

Postimees.ee’le juhtunu kohta info saatnud, kuid anonüümseks jääda soovinud inimese väitel tampis 2. klassi õpetaja lapsi peaga vastu lauda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles