Maraton toob laupäeval Tartusse palju liiklusmuudatusi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluspiirangud Tartu linnamaratoni ürituste ajal. Täispika maratoni kaart.
Liikluspiirangud Tartu linnamaratoni ürituste ajal. Täispika maratoni kaart. Foto: Klubi Tartu Maraton

Laupäeval, 1. oktoobril joostakse Tartus 5. linnamaraton. Mõõduvõtud eri võistlusmaadel toovad liikluspiiranguid nii kesklinna, Karlovasse, Annelinna, Ihastesse, Supilinna kui ka linnast väljapoole Luunja valda.

Liiklus suletakse Vabaduse puiesteel ja mitmel teisel tänaval juba reede õhtul, sest kell 9 antakse maratoni start. Kell 10.30 saab alguse poolmaraton. Kella 10st alustatakse lastejookse, mille tõttu peale Vabaduse puiestee piiratakse lühiajaliselt liiklust Gildi, Munga, Magistri, Küütri ja Ülikooli tänaval, teatas klubi Tartu Maraton.

Lasteürituste projektijuhi Kunnar Karu selgitusel uuendasid korraldajad lasteradade asukohti, et pakkuda osalejatele rohkem ruumi ning ajalist hajusust. «Aastast-aastasse on osalejate arv kasvanud ning soovime anda lastele rohkem aega startideks – ühe tunni asemel poolteist.»

Lasteürituste võistluskeskus asub Tartu linnaraamatukogu taga Magistri tänava parklas. Jooksud finiš on Raekoja platsil. Hõivatud on ka mitmed ümberkaudsed tänavad. Täpsema ülevaate teesulgemiste kohta saab siin avaldatud kaartidelt ning klubi Tartu Maraton veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles