Tartu ülikool paneb kinni oma viimase apteegi

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Kesklinna apteegis olid eile tööl proviisor Merle Taniloo (keskel), apteegi juhataja Anne Viidalepp (vasakul) ja raamatupidaja Urve Palmiste. Anne Viidalepp veel valib uut töökohta, proviisoritel on uued kohad olemas.
Tartu ülikooli Kesklinna apteegis olid eile tööl proviisor Merle Taniloo (keskel), apteegi juhataja Anne Viidalepp (vasakul) ja raamatupidaja Urve Palmiste. Anne Viidalepp veel valib uut töökohta, proviisoritel on uued kohad olemas. Foto: Sille Annuk

Eile keskpäeval oli Poe tänaval Tartu ülikooli Kesklinna apteegis tööpäev nagu tavaliselt: ostjaid polnud küll murdu, kuid apteegi juhataja Anne Viidalepp ja proviisor Merle Taniloo ei saanud leti tagant lahkuda. Aeg-ajalt kolksatas uks, kord tuli aastates naine pärima, kas digiretsept on arsti juurest apteeki jõudnud, teisel kundel vajas koer medikamenti.

«Töö käib täie hooga, tellime iga päev kaupa juurde,» kinnitas Tartu ülikooli Kesklinna apteegi juhataja Anne Viidalepp. Aga tööd Poe tänaval jätkub talle, kahele proviisorile, raamatupidajale ja koristajale vähem kui kolmeks nädalaks, sest Tartu ülikool on otsustanud oma viimase rohupoe sulgeda, OÜ Tartu Ülikooli Kesklinna Apteek on likvideerimisel.

13. ja viimane päev

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles