Tartu uuele staadionile poetakse palli taguma kasvõi aia alt

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksa-aastane Henry Vahtel veedab Sepa staadionil pea kogu vaba aja. Tehtud töö kannab ka vilja: viimatisel turniiril kostitas ta vastaseid 11 väravaga.
Kaheksa-aastane Henry Vahtel veedab Sepa staadionil pea kogu vaba aja. Tehtud töö kannab ka vilja: viimatisel turniiril kostitas ta vastaseid 11 väravaga. Foto: Kristjan Teedema

Võitsime siin Pärnut 6:4 ja 13:2, mina lõin neis mängudes neli ja seitse väravat, teatas Tartus Sepa jalgpallikeskuse kunstmurul koos sõbraga palli taga ajanud Henry Vahtel.

JK Tammeka 8-aastane noorpallur on üks paljudest, kes käib vutikirge just uuel, juulis avatud Sepa staadionil rahuldamas – seda hoolimata asjaolust, et poisi kodu asub hoopis raudteejaama lähedal. Staadionile suundub ta kohe pärast kooli ja lahkub sealt alles pimeduse tulles.

Jalgpallikeskuse ehitamise üks eestvedajaid, JK Tammeka tegevjuht Kalle Paas tõdeb pisut enam kui kaks kuud pärast staadioni avamist, et see on väga hästi käima läinud. Kuna trennivälistel aegadel saavad staadionil tasuta palli taguda kõik soovijad, käis suvisel ajal väljakul tegevus hommikust õhtuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles