Lihtne ilus lugu paelub koomikaga

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõpuaplaus tõi eeslavale Ugala näitleja Adeele Sepa, kes mängib Väikest Printsi, ja vabakutselise näitleja Janek Joosti, kes kehastab kõiki teisi rolle.
Lõpuaplaus tõi eeslavale Ugala näitleja Adeele Sepa, kes mängib Väikest Printsi, ja vabakutselise näitleja Janek Joosti, kes kehastab kõiki teisi rolle. Foto: Margus Ansu

Andrus Kivirähk on kirjutanud raamatu «Maailma otsas». Selle üks tegelane pensionär Vooremäe käib peaaegu igal õhtul teatris ja räägib saadud elamustest naabritele. Alatasa ütleb ta, et sai nutta ja sai naerda.

Sedasama saab kokkuvõttes öelda ka Teatri Kodu «Väikese printsi» kohta. Naerda saab küll rohkem kui nutta, aga hella hingega inimene võib kergesti ka pisara palgele veeretada. Tuleb ju laval juttu hoolimisest ja armastusest, sõprusest ja üksindusest, mis võib tundlikul vaatajal meele härdaks teha.

Marakratt või mürakaru

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles