Tartu rattamaratonil jäi võidutüdruk karikata

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks Tartu rattamaratoni üldvõitjale selgitatakse tuhandete ratturite hulgast välja ka iga vanuseklassi parimad, kes saavad korraldajatelt auhinna.
Lisaks Tartu rattamaratoni üldvõitjale selgitatakse tuhandete ratturite hulgast välja ka iga vanuseklassi parimad, kes saavad korraldajatelt auhinna. Foto: Margus Ansu

Tartu rattamaratoni N17 vanuseklassi võitjaks tulnud noor neiu jäi väljateenitud karikata, kuna pidi peale finišit terviseprobleemi tõttu lahkuma ning klubi keeldus tüdrukule hiljem auhinda kätte andmast.

Möödunud pühapäeval Tartu rattamaratoni 89-kilomeetrisel põhidistantsil osalenud neiu ema Signe Ojasild rääkis Tartu Postimehele, et tütart tabas sõidu ajal migreenihoog.

Sellest hoolimata sõitis ta distantsi lõpuni ning tuli oma vanuseklassi võitjaks. Kohe pärast finišit viis Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi jalgrattatreener Jüri Kalmus neiu aga koju paranema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles