Kuhu on kadunud Kvartali keskuse varikatuse all rippunud kell?

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mais avatud Kvartali keskuse varikatuse all on kaks suurt kinnitust, mille küljes rippus ajast maha jääma või ette tõttama tikkunud kell.
Mais avatud Kvartali keskuse varikatuse all on kaks suurt kinnitust, mille küljes rippus ajast maha jääma või ette tõttama tikkunud kell. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tartu Postimehe toimetuse poole pöördus lugeja, kes soovis teada, miks on Kvartali keskuse varikatuse all rippunud kell juba tükk aega kadunud?

Vastab Kvartali haldusjuht Margus Tuuling:

Kell on töökojas, sest tegi vimkasid. Esimese kuu käis kell ilusti, siis hakkas vale aega näitama.

Viisime kella mõni nädal tagasi tarnija juurde remonti. Kohapeal viga otsides leidub ikka mõni inimene, kes tuleb pahandama, et miks kell vale aega näitab.

Kui kaua remont aega võtab?

Ei oska öelda, viga otsitakse.

Kas siin pole siiski mängus saladuslikud tagurlikud jõud, mis soovivad aega tagasi keerata – Kvartali kell asub enam-vähem samal kohal, kus enne oli vana kaubamaja kell, mis sageli näitas aiateibaid või seisis sootuks?

Ei, seda ma ei usu! Usun, et saame oma kella varsti õigesti käima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles