Klubiteater saabus susside sahinal

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aparaaditehase ülemisele korrusele tõusjat ootab ees Tartu Erinevate Tubade Klubi saal, mis on täidetud kümne erisuguse mööblikomplektiga. Igas sellises n-ö toas on lamp ja teleriekraan. Ühes toas istus eile klubi direktor Johannes Veski (30).
Aparaaditehase ülemisele korrusele tõusjat ootab ees Tartu Erinevate Tubade Klubi saal, mis on täidetud kümne erisuguse mööblikomplektiga. Igas sellises n-ö toas on lamp ja teleriekraan. Ühes toas istus eile klubi direktor Johannes Veski (30). Foto: Kristjan Teedema

Erinevate Tubade Klubi (ETK) on asutatud suvel 2012 Tallinnas ja tegutseb Telliskivi loomelinnakus. Festivali Draama ajal tegi klubi oma uksed lahti Aparaaditehases. Nii nagu pealinnas, tuleb Tartuski külastajal enne klubiteatri baari ja tubadesaali sisenemist jalga panna sussid, mis kapis ootavad.

ETK direktor ja teatri Cabaret Rhizome kunstiline juht Johannes Veski, miks oli tarvis sisustada samalaadne ja -nimeline klubi Aparaaditehases?

Tallinnas on ETK osutunud oluliseks osaks loomelinnaku tervikust, muutunud asendamatuks mängupaigaks Cabaret Rhizome’i tehniliselt nõudlikule lavakunstile ning võõrustanud üsna palju eriilmelisi kultuuri- ja erasündmusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles